Beauty & Wellness

Of u nu komt voor verzorging, verjonging, afslanken of (sportieve) ontspanning, bij de Hotels van Oranje bent u in de juiste handen. Combineer een behandeling bij Beauty Oranje met een bezoek aan Hairstudio Oranje en onze Pure Wellness faciliteiten in Aqua & Sauna Oranje: Wij hebben de arrangementen voor ultieme wellness in Noordwijk.


Like
& Win

Like de Facebook pagina van Beauty Oranje via de Facebook app en maak kans op een zeer exclusieve Bond No. 9 geur naar keuze!

BEAUTY ORANJE

Hier vindt u de beste merken zoals La Prairie en Bond – New York. Onze behandeling- en halen het mooiste in u naar boven en laten u stralen.

La Prairie of Bond No9.?

Slechts een kleine greep uit de vele topmerken van Beauty Oranje.

Hairstudio Oranje

Hairstudio Oranje is meer dan een kapsalon, met een hoofdhuid- en haaranalyse en kuur- behandelingen van René Furterer verzorgen wij uw haar tot in de puntjes.

Aqua & Sauna Oranje

1500 m2 Pure Wellness! Aqua & Sauna Oranje beschikt over een 30 meter lang zwembad, diverse sauna’s, een stoombad, jacuzzi, neveltuin en een solarium.

Pure wellness

In het wellnesscentrum Aqua & Sauna Oranje kunt u terecht voor rust en pure ontspanning. 

Qsence

Zonder operatieve ingrepen een slanker figuur? Bij de Hotels van Oranje werken wij met QSence. Door middel van geluidsgolven worden vetcellen afgebroken en nemen de vetcellen in de huid af. Verlies ook centimeters!